Leveringsvoorwaarden 

Indien u bonbons besteld, dient de factuur eerst te voldaan, en pas daarna wordt het bestelde naar u verzonden.

Kijkt u ook even onder het kopje : versturen per post..

Belangrijke informatie 

In mijn bonbons zitten gedistilleerde dranken vanaf 40% tot 67% alcohol, houdt er rekening mee dat na het nuttigen van enkele bonbons uw rijvaardigheid beïnvloed kan worden.

Geen verkoop aan personen jonger dan 18 jaar. Bij afname van mijn bonbons en verzending daarvan vindt altijd een leeftijdscheck 18+ plaats door de vervoerder. 

 

Versturen via de post

SpiritsandChocolates is afhankelijk van PostNL of DHL. Echter ik kan geen garanties geven van derden diensten over de levering van het door u aangekochte product. Hoe het product bij u thuis wordt afgeleverd in de kwaliteit zoals het bij mij de deur is uitgegaan, daarvoor kan ik geen verantwoordelijkheid nemen ook niet over de snelheid van het te leveren product door derden.

Temperatuur

Indien de temperatuur boven de 24° uitkomt verstuur ik geen bonbons. De bonbons liggen bij mij in een speciale klimaatkast op constante temperatuur dat waarborgt de kwaliteit van de bonbons. Verzending via derden ik weet niet hoe de bonbons vervoerd worden voor hetzelfde geldt liggen deze in een te warme omgeving waardoor de kwaliteit niet is zoals ze moeten zijn als deze bij u worden afgeleverd.

Betalingen op festivals

Betalingen op whisky-rum-gin-cognac festivals kunnen contant voldaan worden, maar het liefst per pintransactie. 

Prijzen bonbons op festivals 

Omdat de grondstoffen voor het maken van de chocolade per 01 mei 2024 drastisch worden verhoogd ontkom ik er niet aan om de prijs van de bonbons te verhogen. De actuele prijs staat vermeld op de stand bij het festival.