Bonbons 

Wat ik vaak te horen krijg ik eet geen bonbons met drank erin wat als ik een hap neem, stroomt alles eruit. Die bonbons zijn er ook, maar niet die van mij. De gedistilleerde drank zit verweven door een romige zachte chocolade, de eerste hap proef je de chocolade en naarmate de chocolade smelt komt de smaak van het gedistilleerde vrij en dat vermengt zich dan uiteindelijk met de chocolade, dat slikt u door en het gedistilleerde wat in de bonbon zit blijft achter in uw mond.

Welke chocolade gebruik ik.

Ik gebruik enkel de chocolade callets melk & puur van Callebaut Fairtrade finest Belgian chocolate. 

Bereiding.

Al mijn bonbons worden op ambachtelijke wijze gemaakt, ik heb geen machines waar ze kant en klaar uitkomen. Ook de vormen kleur ik handmatig, het werkproces duurt enkele uren en dat doe ik voornamelijk in de avond en deel van de nacht, dan heb ik alle rust om mijn passie en creativiteit los te laten gaan.